Hafsaninannesii Ateş ishal kusma kakada mukus olursa bekletmeden gidin salgın var çünkü 6 aylık kızım yakalandı o kadar dikkat etmeme rağmen
Defne_Sare Hafsaninannesii geçmiş olsun bulaşma yolu nedir aceba ? Bağırsak enfeksiyonu bezlenen bebeklerde tuvalete gitmediği için bulaş riski az diye okumuştum bi yerde ?
Ndrg-12 Defne_Sare rotavirüs her yerde bulunabilir her şekilde bulaşabilir. Emzikten elinden vs. Biz de geçirdik 3 aylıkken. Bezini değiştirene bile bulaşabilir
Adababy Hafsaninannesii bezinimi canım benimde bebeğim 3 aylık günde 2-3 kere kakasını yapar sarı renkte tanecikli yapıyo mama ile besleniyo kakasında bi tuhalık göremedim bide normalde 2-3 günde bi kaka yapardı 1 haftadır günde 2-3 kere yapıyo ama az az yapıyo ateş kusma ishal falanda yok bizde
momofemir Allahim acil sifalar versin. Ben 25 yasinda rota oldum. Bir hafta olcektim ishalden su kaybindan 5 kg kaybettim. Dikkatli olalim🙁
momofemir Bebegime rota asisi 3.ay yaptircaktim tedirgin oldum su an. Her turlu bulasabilir bebege bakan temas eden kisinin eli temiz olmali. Fekal oral yolla bulasiyor. Yani kakali eller:(
benim_adim_ebruli Hafsaninannesii Bende vandayım, gerçekten salgın var etrafımda çoğu bebek yakalandı , oğlumun rota aşısı olmasına rağmen tedirginim ve dikkat ediyorum 🙏🏻 Allah bütün hasta bebeklere şifa versin 🦋