Anne25 Melissa12 2 aylığız 32 haftalık doğdu gebelik zehirlenmesi yaşadım 1 ay küvezde kaldı şükür şuan evde 💙🕊️çok zor günler geçirdim rabbim bir daha yaşatmasın Şimdi gaz sıkıntımız var sab simplex kullanıyoruz masaj yapıyorum bebe yağı ile 👶🏼
Cnrsrbst Asmininannesi20 olur tabi inanın pes etmeyin sürekli deneyin mis gibi de olur, olmazsa da canınızı sıkmayın. Gerçekten bebeğin tercihi bu, elden bişey gelmiyor
Melissa12 Bizde 7 gunluguz uyaniyor emiyor uyuyor. Gec uyaniyor 3-4 saat uyuyor o yuzden gec emziriyorum. Sorun olurmu? Kiyamiyorum uyandirmaya. Gogudlerimde cok agrili gec gec yedigi icin. Varmi tavsiyeleriniz?
Yigitahmedim Melissa12 2 saati gecirmemeye dikkat et daha çok küçük sarilik olmasın bu yüzden çok sık emzirin gece gündüz
Minnosanneninkizi Melissa12 1,5 saatte bir emzirmenizi tavsiye ederim. Emzirmediginiz zaman goguslerinizde sut birikir mastit olursunuz sonra daha kotu olur ates yapar. Bebeginiz ne zaman isterse emzirin ama yenidoganda 1,5 saatte bir emzirmek gerekiyor
Minnosanneninkizi Biz de 2 ayligiz🤱Geceleri 3-4 saatte bir acikip uyaniyor gun icerisinde de ne zaman isterse meme vermeye çalışıyorum. Bol bol guluyor artik kitaplariyla da siyah beyaz gorseller gösteriyorum keyifli vakit geciriyoruz kizimla 🥰