Meltemavi Anneler 1 aylık bebegim var emziriyorum idrar yolu enfeksiyonu oldum aranızda olan varmı nasıl geçti ölüyorum ağrıdan hastaneye de gidemiyorum eşim çalışıyo akşam yasaklar var aranızda olan varmı nasıl geçti
BenMathilda Meltemavi Yasaklarda hastaneye gidebiliyorsunuz izin alıp acilden gidebilirsiniz esasinda, antibiotiksiz geçmesi zor malesef Gecmis olsun
Dk16 Meltemavi antibiyotik şart. Evde geçmez hatta daha da azar Allah korusun başıma geldi böbreğime kadar ilerlemişti. Geçmiş olsun
Hilalkaradeli Meltemavi bende çok fazla oluyor Munurol diye tek şase toz suya karıştırıp gece yatmadan içiyorum geçiriyor emzirirken kullanılır mı bilmiyorum doktor her gittiğimde munurol veriyor
Meltemavi Dk16 böbreklerim ağrıyo zaten üstelik polikistik böbrek hastasıyım ama bebegimi bırkıp nasıl gitcem evdeykwn kimse susturamıyo ben yokken hiç susmaz off bilmiyorum eczaneye gitsem direk acaba ilaç verirmi bana
Dk16 Meltemavi kesinlikle idrar tahlili. Şart hatta kan tahlili. Çünkü hangi bakteriye göre ilaç vereceğini bilemez eczacılar. Bir yolunu bulup gidin doktora hem de acilden. Çok ağrım var dersen alırlar hemen.
Meltemavi Sabah 5 te bebek uyurken tek başıma gittim iğne ağrı kesici felan verdi bide serum taktı umarım iyi gelir 🙏