Defnemm22 Kızlar poğaça yapıcam ama hamurunu bir gün önceden yapsam ertesi gün pişirsem olurmu nasıl yapıcam nasıl saklıcam bana bir tarif verirmisiniz
Esilyaa Defnemm22 önce mayalandır daha sonra dolaba kaldır canım. Mayasız da yapabilirsin ama dolaba kaldırdığın zaman donabilir. Margarinden dolayı. Çıkardıktan sonra biraz yoğurup yumuşatırsın
Pamuk_seker Defnemm22 bende pamuk pogaca tarifi var yoğurup 1 1 bucuk saat mayalaniyor erteso gunede yumusacik tarifini verebilirim
Fatma69 Defnemm22 ben o şekilde yapıyorum hamuru yoğurup Bi Kapla beraber buzdolabına koyuyorum sabah ta çıkarım şekil verip pişiriyiorım
Pamuk_seker _prens_prenses_annesi tabiki 2 bucuk su bardagi sicaga yakin süt Yarim.bardak sicaga yakin su 1 su bardagi sivi yag 4 yemek kaşığı toz seker 1 tatli kasigi tuz Yas maya eger yoksa kuru mayayi sicak suyla yasa dönüştürebilirsiniz Un Hamur ılık olursa kıvamı iyidir ele yapısmayan bir hamur olucak en 1 saat mayalansin sonra direk elle sekil verip pişirin mutlaka güzel olacaktır bu tarifi yapan pisman olmadi 😇😇 Baska tarifi istersen söyle seve seve yazarim
_prens_prenses_annesi Emir123ali onu hiç denemedim canım bir oraya bakayım ya yapmaya korkuyorum artık
_prens_prenses_annesi Pamuk_seker yaaa çok teşekkür ederim bunu yapacağım inşallah güzel olur..😇😇 artık yapmaya korkar oldum inanın poğaça bunu yarın yapip direk size ulaşacağım çok teşekkür ederim
Pamuk_seker _prens_prenses_annesi cok sevinirim nasılsın oldugunu merak ediyorum 😇insallah güzel olur ama eminim🥰🥰🥰kolay gelsin simdiden