Busra5857 Sevgili anne adayları size bisey sormak istiyorum gecen ay sogan suyu icmistim hasta olmustum bu ay hasta olmadim 8 gun gecti benim gibi boyle bi durum yasayan varmi yoksa hamilemiyimdir
Prenses_annesi22 Busra5857 bn hamıle kalmadan önce yanı dogurganlık dönemınde sogan suyu ıctm ve 1 ay sonra öğrendim hamıleym
Sleepwalker Sogan suyu rahmi temizliyor ben o soğan suyuyla hamile kalmıştım nasip kısmet olduysa da yapacak birşey yok güle güle sağlıklı büyüt ama tabiki önce bi test yaptır kafanda şüphe kalmasın hadi hayırlısı 😁
Busra5857 Sleepwalker insallah bebek olur bizde istiyoruz zaten yarin test yapicam bakalim hayirlisii
Alvin0 Belki hamile olabilirsin soğan suyu deneme bence bebek varsa bi sıkıntı olabilir adet söktürücü sonuçta
Busra5857 Alvin0 evet herkez diyo hamileysen bebegi düşürür diye o yuzden gecen ay denedm daha denemedm ve asla regl tarih olarak bu kadar gecmezdi smdi 8 gun gecti normalde en dazla 1 2 gun farkederdi
Alvin0 Busra5857 ben doğum yapalı 5 ay oldu ilk adetim kırkın içinde oldu sonrasıda düzenli gitti ama geçen ay 10 gün geciktim oldum normal yani gecikmeler
Busra5857 Alvin0 dogum yapmis biri icin normal ben hep etrafimda duyuyorum bu sekilde fakat cocugu olmamis biri icin ya gecikmistir yada hamileliktir iste bende o yuzden ayni durumu yasayan biri varmidir diye sormak istedm