Mrvalpr Anne sütü sarılığı uzamış sarılık geçirenler ne kadar süre sonra ten renginiz açıldı sarılık tamamen vücuttan geçtikten sonra mı ?bizim değerimiz 12 vücudu falan kara sarı .50 günlüğüz
Nasip Mrvalpr 3 ay sürdü bizim baya uzun bir süre sarı renkti kızım 3 aydan sonra yavaş yavaş düzeldi 5 aylığız tam anlamıyla teni luan tam rengind döndü
Buse-aras1 Önce değerin düşmesi lazım ben ilk doğduğu zaman oldu 1 ay çektim değeri düştü 2 hafta falan devam etti sonradan geçti
Mrvalpr Sarılık değerleriniz bizimki gibi yüksek miydi 50 günlükken 12 değerimiz bir anda nasıl düşecek merak ediyprım🤦🏻♀️Gerçi geçen ay 15 di
2prensannesi06 Mrvalpr bu anne sütü sarılığı ile anne bebek arasında kan uyuşmazlığı sarılığı aynı mı
kubusss Mrvalpr 50 günlük filanken baya sarı emserimsi teni vardı 5 filandı değeri de şuan 2.5 aylık ve bembeyaz oldu daha doğrusu beyaz ve sarısın karısımı sarısınlık da var çünkü
knurce Benim oğlumda da vardı hatta önce bilemedik sarılık değeri düşüktü çünkü ilk bakıldığında sonradan olmuş kara çocuğum diye severdim oğlumu 2.5 ayda başladı 3-3.5 ayda tam rengi geldi oğlumun meğer pamuk çocuğummuş 😍🐣
BebegimiBuyuturken Mrvalpr merhaba değişti mi ten rengi? Bizde de aynı uzamış sarılık anne bebek kan uyuşmazlığı var. Yüz gövde kara sarı eller pamuk beyazı 2 aylığız
Mer0101 BebegimiBuyuturken bizde aynıyız hala geçmedi sarılığı 2 aylık olduk eller bembeyaz yüzü bedeni sarı kara acaba ne zamana geçer