Hgddd 2 ay 7 gunluk bebegim mamayla beslemek zorunda kladigimdan,simdi de artik emzirmek istoyorum fakat 1 yemek kasigi geliyor,emmek istemiyor,3 sâatte bir emziriyorum fakat 1 dk emiyor agliyor,sutum cogalir mi
Tugcesilam Hgddd sürekli gögsünğ degiştirsen cnm bi onu bi onu versen bnm kızım 1 haftalıktan beri mama meme olarak dewam ediyorduk o aylarda emiyordu emmek istemediğinde ben gögüs degiştiriyordum şimdi artık rmmiyor tabi 4 ay emdi 4. Ay atagında bıraktı atak bitsinde tekrar denicsm bakalm emermi gögüstede süt varsa tabi
Hgddd Degistiriyorum feryat figan agliyor,biraz oyalayip tekrar deniyorum illa mama istiyor,sut olsa emecek sut yok,emmedigi icin de cogalmiyor,sagarak cogalir mi ya da baska ne yapabilirim
Aysudincaysu Hgddd eds yöntemi deneyebilirsin canım istersen o yöntemle memeye geri dönen çok bebek var 🙏
Uyurgezer_peri Hgddd bebeğiniz emdikten hemen sonra sağın. 3 günlük düzenli sağımda memeleriniz süt yetmiyor mesajını alır. Protein ağırlıklı beslenin. Kahvaltınizzda mutlaka haşlanmış yumurta olsun. Emzirmekten hiç vazgeçmeyin ❤️
anne15 Hgddd instada var ama facebookta grup var soru soranları yanıtlıyolar ucretsiz . Yazan cok var sizin gibi