Sanatoryumpark Denizgozlu ben bu tarz durumlarda niyeti düşünürüm birine faydası olucak bi çocuk sevinecekse Allah affetsin faizle de olur. Yine de en doğrusunu ilahiyatçılar bilir
Sanatoryumpark Denizgozlu faiz artık hayatımızın içinde bu dönemde maddi sıkıntılar hatsafhada. İnsanlar evlerine ekmek götürmek için her işi yapıyo dediğim gibi iki çocuk sevindirmek büyük sevap bence
WillyWonka Denizgozlu ver gitsin olumlu dünya. Bu şekilde destek olabiliyorsan ol derim.ihtiyaç sahipleri sevinecek sonucta
Mom0988 Denizgozlu Bunun cevabını buradan bulamazsınız sanırım.Faiz haram elden çıkarmak için verilebilir ancak size sevabı olur mu onu bilmiyorum
Dk16 Denizgozlu adı üstünde faiz… Tabi ki verilmez. Haramla sevap işlenir mi hiç? Susamış birine su değil de şarap vermek gibi bir şey… Allah hidayete erdirsin inşallah amin
Yesillimon Denizgozlu Faiz zaten haram,haram parayla fitre verilmez sevaba gireyim derken,günaha girmiş olursunuz..
yavrukussss Denizgozlu Benim eşim imam verilmez diyor . Fitre sizin sahsinizin görevi ama faiz hem haramdır hemde faizden gelen para zaten sizin olmuyormus o yüzden verilmez dedi. Size tavsiyem paranızı vadeli ( faizli ) hesaptan cekmenizdir …