Tprk1802 Nejla32 hamileykende ben kullandım bu markanın nerdeyse tüm vitaminelrini.içeriği temiz ürün
_GizemLi Nejla32 Demir ilacının içinde yok d vitaminin içinde var cnm😁 Demir ilacı dişte leke yapmıyor mesela bu benik cok hoşuma gitti
Nejla32 3children1mom iki gün kuşşandım çocuk çıldırdı tesmen dün ara verdim çok iyiydi keyfi yerindeydi bugün sadece bir damla verdim aslında sekiz damla vermem gerekiyoken yavaş yavaş yükselteyim dedim yine çıldırdı galiba dokunuyo diye düşünüyorum
Mom097 Aynı sorunları yaşadım. Huzursuzluk uyku uyumaz oldu. Doktorumuz bazı çocuklara kan damlası yaramıyor. Kullanmak zorundasın ama ara vererek kullan dedi. 2 3 günde 1 veriyorum. Şimdi biraz daha iyi. 5damla veriyorum.
Nejla32 Mom097 evt evt aynısı benimkide öyle bildiğin çığlık atıyoya kuzu gibiydi atak haftasında olmamıza rağmen ama mutlaka kullanmak gerekiyormuş artık ya Ramazandan sonra devam edeceğim yada değiştireceğim oruçluyken takatim kalmıyor
Nejla32 Selininannesi1609 tekrar doktoruma sorup değiştireceğim çokda pahalı gerçekten bu pandemi sürecindede omu bumu derken paranın kıymeti yok Rabbim eşlerimize dayanma gücü versin evlatlarımızada sağlık sıhhat versin herşey yavrularımız için artık
Mom097 Nejla32 Çok zor gerçekten.Bugün verdim bu saat oldu hala kucağımda 🤦♀️ Dr başka kullansanda farketmez dedi. Ama yine de bitince farklı bir damla deneyeceğim
Nejla32 Mom097 bi arkadaşıma sordum aynı sprunları yaşamış ve keçi boynuzu pekmezi veriyormuş kan değerleride güzel çıkmış dahada çözüm bulamazsam bırakırım artık hem bebeğime yazık sanki acı çektiriyormuşum gibi hissediyorum hemde kendimize yazık