Birannebirfurki kızlaaaar bişey sorucam oğlum 8.5 aylık arada sırada uykusunda ağlıyo sonra kendiliğinden susuyo başına gelen var mı
tugba_toprak_gocmen Birannebirfurki ben ben ben ve gene ben 😭emziriyorum uykuya devam.ilk zamanlara geri döndük resmen
BiciNanaMusi Birannebirfurki oğlum 28 aylık hala arada sebepsiz ağlıyoruz susturmak baya bi sabir gerektiriyor ama geçiyor 😊
ezogelinn Birannebirfurki şuan aynısını yaşıyorum kızım 8 aylık gözü kapalı ağlıyor sonra susuyor bir müddet sonra aynı şekilde devam ediyor çok okuyup uflüyorum gene aynı
Birannebirfurki tugba_toprak_gocmen korkutuyolar mı ki acaba ya birkaç defa oldu bize uzun sürmüyo ama bizimki
Birannebirfurki BiciNanaMusi bizde maşAllah öyle susturamama gibi bi durum yok birkaç defa daha oldu böyle korkutuyolar mı acaba diye düşünüyorum
BiciNanaMusi Birannebirfurki uykuda agladiklari zaman çok daha agresif ve huysuz oluyolar o yüzden çabuk susmuyolar ondan bahsediyorum
Ssssraa Ekran, ışıklı uyaranlar, gün içerisinde gördüğü bir cisin, yaşadığı bir olay vb.her şey onun korkmasına sebep oluyor olabilir.