Eyllull Hanımlar Merhaba, leslie olayını nasıl yapıyorsunuz kaç saat günde? diyet ile destekliyor musunuz? kilo verdiniz mi?
danyeliledilaraninannesi Eyllull ben bir Ara yaptim tam 5 Kilo verdim ama sonra agzimi tutamayinca geri aldim hemde misliyle😥😥😥
Balyanak341522 Eyllull canım Leslie çok sıkıcı 10.000 adım joanna var onu yap, ben muhteşem zevk alarak yapıyorum her parti araları 30 sn .hiç sıkılmıyorsun toplam yarım saat efsane ve Leslie ye göre daha çok kalori yakıyorsun dene derim
ikikizceanasi Eyllull 14 kilo verdim leslie ve diyet diyemicem çünkü ben öyle aman su kadar peynir aman iki zeytin diye pek dikkat edebilen biri degilim bu yuzden 4ayda filan verdim bu kiloyu ama cogunlukla yaptigim sporun etkisi var
ikikizceanasi Omerinannesii ben surekli baska baska vidolarini yapiyorum tek bir videosunda sınırlı değilim
Alparslanmirzabyrm Ben yapıyorum yediklerime çok dikkat etmesemde kalori hesabı yapıyorum ama sağlıklı yediğim söylenemez her akşam yarım saat 40 dk yapıyorum 12 gün oldu 3200 vermiştim 3 gün önce tartılmıştım
Zayarzy Ben doğum yapmadan önce 3 ayda 20 kilo vermiştim ama yanında diyet ve akşamları yürüyüş de yapıyordum ama faydasını gördüm şimdi yeniden başladım doğum kilom gitti. Devam edeceğim bakalım 🤔
Zayarzy Ebru1095 Ben abartmadan yapıyorum çünkü göbeğim falan çok sarktı sadece kol ve göğüs için egzersiz yapmıyorum. Göğüslerde kas hacmi artarsa süt azalır diye okumuştum.