Omerinannesii Kızlar çocuğunu iki yaşından sonra menenjit aşısı yaptıran var mı? Nemektra mi ne oluyormuş heralde tek dozmus yazdım internete 280 TL diyor gerçekten bu kadar uygun mu daha pahalı sanıyordum
Cgnege44 Omerinannesii bexsero olduk biz geçen ay530 buay nimenrix 320 dediğinizi bilmiyrm ,1 yaş sinrasi bizimkiler
Maviyesil121212 Omerinannesii 2 yaşından önce 1 doz nimenrix vurdurduk; 2 yasını geçti bexero vurulacak, doktorumuz 2 doz demişti ama kontrole gittiğimizde emin olmak icin soracağım
Omerinannesii Cgnege44 Maviyesil121212 Ben de sizin yaptirdiginiz dozları biliyorum, imkanım yoktu o zaman yaptiramadim. Bugün de iki yaştan sonra tek doz vurulduğunu ve onun nemektra oldugunu öğrendim. Fakat fiyatı 280 yazınca emin olamadım 🤷🏻♀️
Cgnege44 Omerinannesii Anladım çok gerekli ama gereksiz pahalilikta bu aşılar maalesef bziide çok zorladı benim.bildigim kadarıyla bexsero 50 yaşına kadar yapılıyor sizin dediğiniz a grubu bu aşının bı a bide b grubu var tam koruma için ikisininde yapılması gerekiyor 1yas sonrası ikisindende 1 er doz yaptı doktorumuz 1er ay arayla bu şekilde de yapabilirsiniz