BiciNanaMusi Bazen çok kaşıntı oluyo internete baktım meme kanseri belirtisi olabilir diyo korktum var mı bilgisi olan 😏
Ikrazumra19 BiciNanaMusi benim de s göğsümde oluyor kasinti yanma emzirmiyorum ama biynumds fitik var omu etkiliyor bilmiylrum bayram sonu gidicem doktora
babyackgz BiciNanaMusi benimde çok kaşınıyor hiç bir şey olabileceği gelmemişti aklıma şimdi takıldı inşallah normal bir şeydir
Mesmes Bebeğim yeni doğdugunda oluyordu emzirirken filan deli gibi kaşınıyordu. Kızımda pamukçuk vardı ondan diye düşünüyordum. Büyüdükçe geçti kaşıntı.
BiciNanaMusi Ikrazumra19 bende yanma olmuyor sadece kaşıntı var bende bi sağlık ocağına gittiğimde sorayim bari napim🤔
BiciNanaMusi babyackgz ya bende bayadır var kaşınma yani dedim bu böyle niye kasiniyo bu kadar bence bi görünmek lazım gibi 🤔 en azından içimiz rahatlar
Aysudincaysu BiciNanaMusi meme ucu kaşıntısı genelde mantar enfeksiyonu sebebiyle oluyor diye okumuştum bi yerde basit kremleri var canım benimde başıma bir kere geldi düzeldi sonra
babyackgz BiciNanaMusi benim ara ara kaşınıyor ama bilemedim şimdi burada bekliyelim bilen biri çıkar belki
BiciNanaMusi babyackgz bende sağlık ocağına gitcem ama gelecek ay gidicem b12 eksikliğim var iğnem o zaman bitiyor onun gününü bekliycem. haber veririm son durumu😊