Fadime_akblt1905 Bebeğim 4 aylık doktor ek gıdaya başlayalım dedi ama neler hazirlayabilirim bilemiyorum yapanlar varsa fikir verebilirler mi Kilo alımı yavaşladığı için doktor başlamak istedi neden yavaşladı bı fikrim yok sütüm fln da var böyle bı şey yaşayan varmı
Sedaaslann Fadime_akblt1905 canım hipp markanın yulaflı mamasını verebilirsin 4. Aydan itibaren kullanılıyor
Fadime_akblt1905 Sedaaslann himm kilo aldırıyor mu . Ben de a101 satılan herobaby 4 aylık pirinç unu var ondan aldum sadece
Sedaaslann Fadime_akblt1905 yani kilo aldırır mı bilemem kiloya çok takılma sağlıklı olsun yeter bence pirinç unu da yedirebilirsin tabiki
Fadime_akblt1905 Sedaaslann tabiki tek sağlığı yerinde olsun o bana yeter ama yine de ne bileyim insan illaki takılıyor yaa
Sedaaslann Fadime_akblt1905 benim bebeğim 4,5 aylık besin alerjisi var mesela çok zayıf 5,5 yaşında kızım bebekliğinden beri çok kilolu ama şuan diyorum kilolu olmasın kilo zor gerçekten zayıf ama sağlıklı olsunlar
Sedaaslann Fadime_akblt1905 bir de canım şuan ek gıda için erken değil mi ya mama versen anne sütünün yerinde bir tek devam sütü tutuyor tabi yine sen bilirsin
Fadime_akblt1905 Sedaaslann emziriyorum zaten sütüm var suan ama doktor söyledi başlamam gerektiğini emziryorum emzirdikten sonra yediriyorum
Elaogemnes Fadime_akblt1905 bizde kilo alımı yavaş diye başladık 4 aylıkken aynen sizin gibi doktorla şu şekilde bir yol çizdik😇 tam pirnç unu aldım bunu 1 tatlı kaşığını 1 çay bardağı suyda pişirdim ılıyınca içine pekmez kattım 1 çay kaşığı bunu günde 1 kere verdim ama tam pirinç unu alın faydalı olan o sonrasında armut elma ve muz denedim doktorum 3 güne gerek yok 2 gün denesen yeter dedi alerji için 1 çk verdim 2. Gün 1 tatlı kaşığı sınra ne kdr isterse yedirdim sknrasında havuç yeşil kabak patates pırasa ıspanak denedik şuan bunlardan haşlayıp ezip karışık kavanoz mamaları yapıyorum bazen fazla sulu bırakıp çorba gibi veryorum ve ilk denedğimiz yoğurt olmuştu😇yardımcı olur umarım