Busee_srgll Bebeğim 1 ay 10 günlük dirseğim kafana vurdu nasıl oldu onuda anlamadım ağlamaktan helak oldum başına böyle bişi gelen varsa lütfen yardımcı olsun
ufuk0505 Busee_srgll sakin olun, gözlemleyin bir süre uyutmayın hareketlerine bakın önemli bişey olduğunu düşünmüyorum sakin kalın 😊😊😊
birboncukannesiiii Busee_srgll bende gece emzirmesinden sonra beşiğe koyarken kafasını çarpmıştım. seni çok iyi anlıyorum. :( ama bişi olmamıştır merak etme. bıngıldak kısmına geldiyse yarın bi sağlık ocağındaki ebeye göster istersen. Bıngıldaktan anlıyolarZ
Busee_srgll Kusma tarzı bişi olmadı emesi de iyi şuan emiyor hatta ama hala korkuyorum sabah kadar uyku yok
Gamzeser Busee_srgll yüksek Bi yerden düşmediği süreçte bişry olmaz diye biliyorum siz gözlerde küçülme asırı yoğun bir kusma dikkat ettin yarım saat uyutmayın takip edin geçmiş olsun
kebelekkk siz sakin kalmaya çalışın stres yaptığınız içinde emerken onu hisseder ve sürekli ağlar sakin kalın bikaç saat gözlemleyin o kadar🙏🏻
Pnarcivil Mümkün oldukça sakin kalın. Stres yapıp tedirgin olursanız bebeğiniz hisseder ve o da huysuzlaşır
Busee_srgll Kusma yaşanmadı yarın da arkadaşımızın dediği gibi sağlık ocağına götürücem şuan normal rutini şeklinde devam ediyor ama ben kendimi topaflayamıyorum vicdan azabı tutu doktora gidene kadar geçmez