harley Kızlar bebeğim bi göğüsümü 5 10 dakika emiyor bırakıyor diğerini yarım saat emdiği oluyor acaba birini diğerinden daha mı çok seviyor yada birinde süt mü az
Tubis5712 harley tutuş pozisyonundan ya da gazdan olabilir canım o göğsünde sütte az olabilir daha bilgili anneler vardır mutlaka
Oznuryunus harley benimde öyle canım sağ göğsümde çok süt var zaten sütun olduğunu kendin bilirsin ilk sağ göğsümu veriyorum onda yarım saate kadar emiyor sonra verdiğimde de öbürünü 5 dakika bile emmiyor çünkü onda az kaç aylık bu arada benim ki 3 .5 aylik
Kuzeymen harley acaba burnunun o tarafı mı tıkanıklığı yada o tarafta biyeri falan mı ağrıyor . Belkide hiçbiri olmayabilir her zaman birini daha cok seviyorlar
harley Tubis5712 teşekkürler canım valla dik tutmaya falan çalışıyorum rahatsız olursa pozisyonunu değiştiriyorum ama az emiyor onu
Tubis5712 harley Dndulgr benim de sol göğsün hep daha yumuşak onu emerken öyle yapıyor daha kısa emiyor solu sağdığımda daha az çıkıyo takviye çay kullanıyorum momstok faydasını gördüm kilo alımı az ise deneyebilirsin