Merhaba bizde 23 Mart’ta onursal beyde yaptırdık sunnetimizi klipsli yöntemle çok rahat atlattık şükür önce iğne oluyor 20 dakika bekliyorsunuz uyuşması için daha sonra sünnet zaten çok kısa sürüyor doktor dualar ederek yapıyor gayet hızlıydı daha sonra reçete veriyor iki tane sürüp bir tane ağrı kesici fitil hangi saatlerde vermemiz gerektiğine kadar yazıyor akşam da mesaj atıp durumunu sordu sağolsun ilk gün biraz ağladık daha sonra idrar yapınca ağladı birkaç kere yandığı için onu da doktor beyin tavsiyesiyle su tuttuk klipse içindeki çiş gitsin yakmasın diye beşinci gunde klips çıkarmaya gittik bir gün öncesinden veridgi kremi bol bol sürdüm ben her bez değiştirmede klipsde pıt diye çıktı kolayca hiç canı yanmadan sonra da kantaron yağı ve pipi masajı yaptık bir hafta iyileşti bitti gitti şükür bende çok korkuyordum ama korktuğum gibi olmadı hiç şükür çok kolay geçti 650 TL ücret ödedik benim bebeğim 6.5 aylıktı dönüyordu gayet rahattı daha küçükse bebeğiniz hiç beklemeden dönmeden yaptırın daha kolay olur sıkıntısız bir şekilde atlatirsiniz inşallah