irmatess Kızlar oğlum 4,5 aylık ve sünnet ettirmek istiyorum. Ankara’da memnun kaldığınız bi doktor var mı öncelikle bunu soruyum. Bir de klips yöntemini mi tercih ettiniz yoksa dikişli mi oldu ? Sizce hangisi daha iyi ?
yakupcan irmatess klips kayma gibi ihtimal olabiliyormuş. biz geleneksel dikişli yöntemle yaptık. lazerde de hatalı işlem olsa dönüşü yok. geleneksel usulden şaşmayın derim nacizane.
Fatma29 irmatess Ay klips çok kötü bir süre takılı kalacak ve onu kendiniz evde sökeceksiniz cpcugun canı daha çok yanacak. Onursal yıldız var Instagram bi bakın isterseniz
bikerem irmatess Ankara da dr onursal yildiz klipsli yontem ile,2.5 aylikken yapti sünnetimizi. Cok sukur bin sukur asi bile daha zordu🤗
irmatess yakupcan Lazer bildiğim kadarıyla Sağlık Bakanlığı tarafından yasaklanmış zaten 😊 Siz ne zaman yaptırdınız acaba oğlunuz ne kadardı ?
yakupcan irmatess 9 aylıktı. şimdi 16 aylık. epey zaman geçti. imkan olsaydı daha erken yapmak isterdim. pandemi şartları, randevu alma vs uzadı süreç
irmatess Fatma29 Baktım canım ama oturduğum yere uzak kalıyo malesef 😒 Bir de bildiğim kadarıyla klips tercih ediyo o doktor
bikerem Fatma29 hayir aksini iddia ediyorum. Klipsli yontem basittir estetiktir kolsydir iyilesme suresi kısadır bebek yaninizdan ayrilmaz. Klipsi de evde cikarmak mumkun degildir. Yanlis yönlendirmeleri degil de tecrube etmişleri dinleyin derim
Kk41 irmatess 3. Günde iyileşmeye başladı . Bi kaç defa idrarını yaparken ağladı ilk gün. Sünnet değil de gaz oğlumu mahvetti açıkçası. Karton bardak koyduk altını her değiştirmemizde sabah akşam krem sürdük . Eve gelir gelmez sargısı düstü zaten .Zeytinyağ damlattık. Çok endişeliydim bende ama abartmışım biraz😌 Sünnet klinikte olduğu icin yanındaydık o cok iyi oldu 🤩
irmatess bikerem Onursal beyi çok duydum ama oturduğumuz yere çok uzak kalıyo 🙁 Klipsli yöntemde zorlandınız mı acaba iyileşme süreci nasıl oldu biraz anlatır mısınız rica etsem 🥰
irmatess Kk41 Gaz sıkıntısını atlattık çok şükür ama bu aralar atak hastası biraz mızmız o gözümü korkutuyo benimde 🥲 Ne kadar çabuk iyileşirse o kadar iyi ama 3 günse çabuk atlatmış maşallah oğlunuz gerçi bebekten bebeğe de değişir heralde ☺️
bikerem irmatess 2.5 aylikken oldu. Biz sunnet oldugunu anlamadik ki🤗 cuma gunu kesildi klips takildi( 3 dakika surdu)yalnizca bir kez yarim fitil verdik. Kanama vs asla olnafi bardak koyduk pipisine ve her gun banyo yapti. Pazartedi yani 3.gun klips cikti. Cikinca zaten yara kaynamis olay bitmisti. Biraz igne yeri morluklari sislik ve kabuk vardi. Yalnizca 3 gun ve yalnizca kantaron yagi surduk. Klips ciktiktan sonraki 3.gun. mukemmel pipi denilen gorunum ortaya cikti. Aglama huzursuzluk vs hic olmadi. Bir hafta her gun banyo yaptirdik. 2 aylik asilari dsha zor gecti. Aklima gelneyen sormsk istefikleriniz olursa yanitlarim. Dr onursal beyin arkadasi da kecioren de. Bu yontemi turkiye ye getiren ve adini veren ilk kisi. Yintemin ve kliosin afi ALISKLEMP
neslihan-87 irmatess 2 ay önce 4 aylıkken dikişli olrak yaptırdık hiçbir sorun yaşamadık çok çabuk iyileşti
irmatess bikerem Ben sincanda oturuyorum canım Onursal bey akderede hatırladığım kadarıyla keçiörende uzak oluyo bize baya teşekkür ederim 😊 Bez değiştirirken falan bi sıkıntı oldu mu acaba kaç saatte bir değiştirdiniz altını klipte enfeksiyon riski daha az oluyomuş sanırım 😊 Bir de şöyle bişey duymuştum yanlışım varsa düzeltin klipsi kendiniz açıp kapama temizleme gibi bi durum var mı ?
neslihan-87 irmatess İlk gün anestezinin etkisi gidince baya huzursuzlandı ama hiç ağlamadı o gece sabaha kadar sallama uykusu yaptı sonraki çok daha iyiydi normale döndü.İlk 24 saat içinde 6 saatte bir calpol verdim ağrısı olur diye doktorumuz hametan krem verdi bir miktar sargı bezine birazda pipisine sürüp bezini bağladım.Onun dışında birkaç günde zeytinyağı sürdüm.Bardak koymamıza gerek olmadığını söylemişti doktor koymadım bezede hiç yapışmadı.5 gün sonra biraz şişme oldu oda normalmiş 1 hafta sonra şişlikte indi 1 ayın sonunda tamamen iyileşti dikişleri eridi..
Digdemmasaff Ben ilk oğlumu dikişli ikinci oğlumuda klipsli yöntemle yaptırdım. Dikişlide kanama riski var ve bizde oldu akşam gidip tekrar dikiş attırmak zorunda kalmıştık. Ama klipsli yöntemde hiç öyle bir sıkıntımız olmadı. Klips bizde 3 gün kaldı 3. Günün gecesi kendiliğinden çıktı hatta. Mamakta dr onursal yıldız var. Müthiş bir doktor. Ben 2 ay oldu yaptıralı klipsli ve çok çok memnun kaldım. Uzak olmasını sıkıntı etmeyin en ufak bir kafanıza takılan sorunu bile whatsaptan sorabiliyorsunuz. Bence düşünün derim
irmatess Digdemmasaff Herkes aynı doktoru yazmış ya bilemedim uzak diye gitmek istemiyorum ama bi düşüneyim ben bunu teşekkür ederim ☺️ Tam iyileşme ne kadar sürede oldu acaba ?
bikerem irmatess valla İstanbuldan yegenim bile geldi dr onursal beye 🥰. Bezi normal gunde nasil degistirirsem öyle değiştirdim bardak islaksa onu sa değiştirdim.klips acilabilen birsey degil doktor bisturi ile keserek aciyor. Plastik. O yuzden klipsli de hic dokunulmuyor. Yara uçları klipsin icinde oldugu icin acik yara olmuyor ve kanama ya da enfeksiyon riski yok denecek kadar az. Bu kadar kolay olacaguni bilmeden gecelerce strese bosa girmisim😁
irmatess bikerem İçim rahatladı ya siz böyle konuşunca kendime dert edindim resmen bi yaptırsaydım deyip duruyorum 😂 Bide şeyi merak ediyorum çok soru sordum kusura bakmayın kucağa alırken emzirirken falan bi sıkıntı yaşadınız mı bu aralar sürekli kucak istiyo benim oğlan sünnet olunca nasıl olcak bilemiyorum 🙁