Ravzam30 Benim bebeğim 11 aylık son bi kac aydır sütüm yetmıyo dama damla içiyo gündüz yemek yemesi normal ama kilosunda bi artış göremiyoruz. Daha tecrübesizim ilk bebeğim herkes bana devam sütü içir diyor bebeğine sizce gec kaldımmı vermek için yada vermeli miyim aklım çok karışık
Haticelif Ravzam30 geç kalmazsın benim sütüm vardı ama kızım emmedi,15aykıkken başladık,sütün azsa bebeğe yetmiyosa zorlamanın anlamı yok canım,bende çokkk aşırı üzülmüştüm ama onun sağlığı önemli olan.
buseakrmn Kelebegimmmm çok haklısınız bende sütüm azaldı diye formül mamaya geçtim Aptamil kullandım onu içti bitirdi emzirdim de bir süre sonra hem bebiş emmeyi bıraktı mamaya geçti hemde sütüm iyice bitti
Kelebegimmmm buseakrmn evet süt üretimi mantığını bilmiyrz. Ondan hata oluyr aslında. Sanki memeler kafasına göre üretiyr, kendi kendine artıyr veya azalıyr sanılıyr. Halbuki bebek ne kadr emerse o oluyr. Miktarı o belirliyr. Mama verince meme uyarılmıyr
Ravzam30 Haticelif evet diymi yani mamaya geçmeliyim dimi sizde 15 aylıkken başlamışsınız 🌸 çokta geç sayılmam oysaki😌
buseakrmn Kelebegimmmm aynen öyle ben çok sıkıntılı dönemlerden geçtim sütüm çok azaldı bizim psikolojimize de bağlı biraz
Haticelif Ravzam30 yok canım kalmazsın tabi, mamaya başlayınca sütünü kesme ama en azından yiyeceklerine sağım yapıp koyabilirsin
Ravzam30 Haticelif yokyok kesermiyim hiç sütüm zaten geliyor hem mamadan doyuracağım az da olsa sütüm yine anne sütünden de vereceğim