Aras-1881 Arkadaşlar hayırlı ramazanlar öncelikle 😊 oruç tutuyor musunuz? ben bebeğim küçük olduğu için tutmuyorum ama içim buruk 😕şey soracaktım bebeğim sürekli elini ağzına götürüyor neden olabilir bilgisi olan var mı acaba 😊🙄
Brcdrnlila Aras-1881 çok normal hatta yapması daha iyi diyor uzmanlar benim kızımda yapıyor,acıktığı yada emmek istediği zamanda yapabiliyor
Aylaayla Aras-1881 bizimkide ikibuçuk aylık elleri ağızda çünkü ellerini keşfediyor oyğzden ağzına götürğyor.Artık ellerini birbirine bağlama gibi hareketlerde yapmaya başlıycaklar.
Papatyaninannesii Aras-1881 canım ben tutmuyorum bebeğim sırf emiyor sütüm yetmez diye korkuyorum, bu aralar ellerini keşfettikleri için ağzına götürüyolarmıs benım kızımda öyle elini ağzına götürüp emmek istiyor sürekli
Dygu21 tubasd benim kızımda öyle ama eldiven takmayınca da yüzünü çiziyor yani tırnakları kesilecek kadar uzun değil ama yüzünü çizmeye yetiyor 🤦🏻♀️
Aras-1881 Papatyaninannesii ben de tutmuyorum canım aynen ben de endişeleniyorum sütüm yetmez diye ama Bi arkadaş ben tutuyorum yazmış 💆♀️😕 bizde mi Bi sorun var 😝😆
tubasd Dygu21 torpuleyin tırnaklarını. suan gelişimi için ellerini keşfetmesi önemli internetten bi arastirin isterseniz
NurSema01 Aras-1881 bende oruç tutmuyorum benim bebeğimde 2 gün sonra 3 aylık olacak sadece emiyor yemediğimde sütüm azalıyor doktora sordum tutmaman daha iyi dedi 6 aydan küçük bebeklerin annelerine tutmamaları söyleniyormuş 🤨 benimkininde eli ağzında sesler çıkarıp elini kemiriyor resmen hemşiremiz normal yesin bırakın elini demişti 😂
Aras-1881 NurSema01 bende yemediğim zaman azalıyor gibi hissediyorum göğüslerin Bi boşalıyor sanki ama birisi ben tutuyorum yazmış 💆♀️ bilemedim tutsam mı tutmasam mı 😫😫
Nurr89 Aras-1881 canım ben tutuyorum orucumu 3 aylık bebeğim sütümde çok şükür azalma olmadı benim pasamda sapur şupur ellerini emiyor çekmiyorum ağzından keşfediyor yakaladığı nesneyi tutmaya çalışıyor battaniye üstündeki kıyafeti saçımı 😁
Nurr89 icegul özel yaptığım bişey yok canım suyu çok tüketiyorum uyanık kaldığım süre içinde sahuru hazırlarken onun dışında beslenmem aynı
Sedaaklar Aras-1881 ben tutuyorum herhangi bir azalma olmadı sütümde istersen bir iki gün deneyip bakabilirsnz azalma olup olmadığına