cekoslavakporseleni buseakrmn amin inşallah 🤲🏻 bebişine dua edeceğim, Allahın izniyle hiçbir şeycik olmadan evinize geleceksiniz. Hiç korkma içini ferah tut kötüyü çağırma, iyi düşünelim de iyi olsun. Eğer foto atabilirsen bi bakalım
buseakrmn cekoslavakporseleni çok teşekkür ederim allah razı olsun 💕 fotpğraf atmaya çalıştım ama beceremedim siz biliyorsanız yardımcı olur musunuz
cekoslavakporseleni buseakrmn https://tr.imgbb.com/ canım buraya tıklayıp resim yükleyebilirsin, sonra oradaki linki kopyalayıp buraya yapıştıracaksın.
cekoslavakporseleni buseakrmn yani farklılık var gibi duruyor ama illa ki kalça çıkıklığı olacak değil tabi. Çocuğu yüz üstü yatırıp bir de öyle bakın. Bu arada doktora gittiniz mi?
cekoslavakporseleni buseakrmn arkadan bakılınca bacak boyları da eşit maşallah, mesela benim oğlumun çıkık olduğu için bir bacak daha kısa duruyordu. Yapısal olarak da olabilir bu görüntü, inşallah güzel haberler alacaksın bugün.
cekoslavakporseleni buseakrmn yok canım ne olacak, ayaklandı mı spor yaptırırsınız😂😂 minnoş ya nasıl beslediysen annesi bak boğum boğum olmuş maşallah 🥰
buseakrmn cekoslavakporseleni 😂😂😂 çok teşekkür ederim allah razı olsun valla bende küçüğüm anca bildiğim kadarıyla 🤣
cekoslavakporseleni buseakrmn ne demek canım rica ederim 🤭 maşallah maşallah bildiğin kadarı buysa 🤭 her bebeğe en iyi annesi bakar🥰