ElifMT Bebeğim 4 ay 8 günlük akşamları 8 de bir başlıyor bu saate kadar hala sallıyırum uyumadı ağlıyor kucak istiyor süreli gezide evin içinde birşeyi yok ne zaman bitecek bu ☹️
Bebegim_28 ElifMT 5 aylık kızım uykusunda değişiklikler oldu gece sık uyanmaya başladı mesela ama hiç bu şekilde yapmadı sizinki gibi yani. Acaba diş falan mı yada başka bi sıkıntısı mı var bilemedim
kubilayayse8 ElifMT evet atak olabilir benim kizimda böyleydi,biraz sabır edin 5 aylık olana kadar sonra yavaş-yavaş geçiyor
eceunverkanra ElifMT 4.ay atagi maalesef o donemler gercekten cok zordu.. Allah yardimciniz olsun, meme reddi, uyku reddi hepsi atak doneminde normal. 4,5 aylikken gececek az kalmis biraz daha dayanin sonrasi guzel gunesli gunler bir sonraki ataga kadar🌸
ElifMT Bebegim_28 yaa keşke konulablseler de dertlerini söyleyebilseler sünnet oldu cuma günü ağrısı var desem ayakta iken gezerken hiç birşeyi yok
Bebegim_28 ElifMT ayy belki sıkıntısı odur annesi, kucakta etrafa bakıcam diye unutuyordur sıkıntısını. Kızımda öyle uykusu varken çok fena mızmız ağlak olur ama kucakta gezerse sesi çıkmaz etrafa bakar 😊
ElifMT eceunverkanra İnşAllah Dediğiniz gibi az kalmıştır ve güneşli günleri bizde görürüz emmek istemedikçe okadsr üzülüyorum ki ama burda hep okuyorum 4 ayda yaşaysn anneler çok sabır diliyorum 🤲😊