Pembikpanter Merhaba anneler bebeğimin cildi kuru oldu nemlendirici almak istiyorum fakat hangisi ve ne kadar sıklıkta kullanmalıyım 😊
Sibellaa Pembikpanter ben bebeğimin banyo suyuna biraz masaj yağı döktüm onunla yıkadım banyodan sonra cildi pamuk gibiydi nemli kalmıştı ama yine de losyon sürdüm Mustela kullanıyorum güzel de kokuyo içeriği de temiz bi ürün
Pembikpanter Laden sebamedin genelde kokuları güzel olmuyor hani bebek rahatsız olur diye diorum kokusu nasıl
Cbc Pembikpanter ben arada bebe yağı kullanıyorum ama gittiğim profasör bebek yağı kullanmanın iyi olmadığını gözeneklerini tıkadığını sadece nemlendirici krem kullanmamı söyledi mustelanın kremini verdi . Ben sık sık banyo yaptırıyorum her banyo sonrası mutlaka cildini nemlendiriyorum masaj yaparak .
Mervea Pembikpanter evet yarıyor egzaması var oğlumun doktor tavsiyesiyle şampuanı nemlendiricisi vücut şampuanı hepsi bioderma
Laden Pembikpanter çok güzel kokusu canım. Hiç kokusuna bakmadım doktor önerdi diye ama ben çok beğeniyorum. Gün içinde boynuna falan sürüyorum güzel koksun bebeğim diye hatta😁