Sevgitkn Kızlar bebişlerinizin pamukçuk olduğunda nasıl ve ne yollar ile tedavi ettiniz. Benim oğlumun dili beyaz olmuş ☹️
Tubad Sevgitkn karbonatlı su ile ağzını temizle. ( gazlı bezi serçe parmağına kalın olmayacak derecede sar yani gazlı bezi açıp 2 kez sarman kafi) mama veriyorsan mutlaka su ver.
Tubad Sevgitkn karbonatlı su ile ağzını temizle. ( gazlı bezi serçe parmağına kalın olmayacak derecede sar yani gazlı bezi açıp 2 kez sarman kafi) mama veriyorsan mutlaka su ver.
Senaaa Sevgitkn bende karbonat su ile temizledim ama fayda etmedi hata benim göğüs ucumada geçti sonra eczaneden agız pamukcuğunu geçiren surup gibi birşey varmıs komşumuz söylemisti hergun gece ondan verdim geçti çok faydasını gördüm
Belinayyy Beyaz tulbent yada gazli bezle karbonatli suyla silmek durulamaya gerek yok diye biliyorum . Hem bebegin pamukcuk olan kisimlarini hemde kendi gogus ucunuzu. Cunku bi nevi mantar bu sizden bebege bebektem size gecer durur aksi halde. Her emzirmeden oncede karbonatli suyla silin gogsunuzu
sumeyyezumraa ya ben mukostatin kullandim ilac az kaldi bitti sayilir hala geçmedi 😣 doktor gazi beze dok agzini temizle demisti oyle yaptim. siz nasıl kullandiniz mukostanini? ebraradnn