Mom2626 Bebeğim 8 buçuk aylık. Akşamları damladan verdiğim halde kendi başına uyumayı öğretemedim. Ayrıca galiba damlayı kullandıktan sonra gündüz uykusuna daha zor yatar oldu. Uykusu olduğu halde uykuya dalamıyor. Bu damla bağımlılık yapar mı?
0101adana Mom2626 ben kızıma sadece akşamları vermiyorum uykuya çabuk dalıyor gündüz uykusunu etkilemedi sorun yaşamadık
dolunay01 Mom2626 bende kullanıyorum 21 aylık 1 au once falan başladık tahminen sadece geceleri verıyorum sürekli kalkıyor ıconcede ama en azından sallayıjca uyuyor kendiliğinden uyumuyor
Mom2626 dolunay01 gündüz uykusunu etkiledi mi peki? Gündüz uykuya dalmadan zorluk gibi bir etkisi oldu mu? Ayrıca kaç damla veriyorsunuz? Çok soru sordum kusura bakmayın 🙈
dolunay01 Mom2626 yok önemli degıl .gündüz uykusunu etkilemedi .uykusu geldiğinde mızırdanıyor zaten uyku saati bellı hemen emzırıo ayağımda sallıyorum tık gıdıyor .gece de bellı uyku saati en gec 9 da gıdıyor uykuya damladan öncede böyleydi ama bıraz daha gec dalabıkıyodu
Mom2626 dolunay01 teşekkür ederim cevap verdiğiniz için. Oğlum çok zor uykuya dalıyor çok üzülüyorum bende mi hata diye. Uykusu geldiğini anlayınca uyutmaya çalışıyorum ama reddediyor
Mom2626 Hamidebh evet bizim de öyle devam ediyor. Devamlı kullanmak bağımlılık yapar mı damla peki biliyor musunuz
Mom2626 0101adana kendi başına uyumayı nasıl öğrettin? Bebeğim büyük olduğu için yatırıyorum kalkıyor nasıl alıştıracağım bilmiyorum 🤷♀️ yatmayı uzanmayı hiç sevmeyen bir bebek🤦♀️
Mom2626 Hamidebh yaa gerçekten mi bilseydim bende fazla kullanmadım bana da öyle geliyor sanki damlaya alıştı kendi başına uykuya dalamıyor