Ozgekrmli Merhaba Oğlum 63 günlük gelişimi için kendisine oyuncaklar almak istiyorum ama hiç tecrübem yok malum pandemi mağazada gezemiyoruz. Bebeklerinize sizler neler almıştınız.
ilknurgoksu Ozgekrmli zeka kartları-oyun halısı-sesli oyuncaklar çıngırak vs bu dönemlerde çok fazla oyuncak çeşidi yok maalesef
Mirage91 Ozgekrmli Duvara sticker yapıştırın biz elsa, mickey almıştık yatağına bırakıyorduk hep onlara gülüyordu doktorumuz demişti bize, çok faydasını gördük. Zeka kartları çok iyi ,yastık desenleri, değişik desenler ilgilerini çekiyor o aylarda
Nelf28 Ozgekrmli merhaba bizim doktorumuz 3 aya kadar oyuncak almayın dönencede dahil dedi. Sizi gördün sizi tanısın sizinle iletişime geçsin dedi. Siz bilirsiniz ama sadece zeka kartlarını önerebilirim ben
SuPerisiiii Ozgekrmli ben de zeka kartları,oyun halısı, çıngırak ve hışırtılı kitap kullandım. İleriki dönemde de işe yarıyor baya.
Mmomm Zeka kartları ve piyanolu oyun halısı özellikle 2 aylıkken aldık 4 aylık oldu şuan hala çok dikkatini çekiyor. Birde el ve ayakları için çıngıraklı çoraplar oluyor ben kullanmadım ama çok memnun olan arkadaşım var
Deryadefne2020 Ozgekrmli fisher price piyanolu oyun halısı 7 aylık olduk hala oynuyor çıngırak zeka kartları bu zamana kadar fisher price dan aldığım hiçbir oyuncaktan pişman olmadım her döneminde yardımcı olacak oyuncakları var markanın