umaylina Kızlar selaamm♥️ Bebegim 1 ay 3 günlük ve malesef sütüm olmasına rağmen emmedi reddetti oyüzden mama kullanmak zorunda kaldım şuan 80 cc içiyor mama suyunu 80 cc mamayla birlikte 100 cc buluyor attıktan sonra. Sizce kaç cc içmeli yeterli mi acaba ☺️ Buarada biz SMA kullanıyoruz gayet memnunum☺️
Alya112 umaylina ne kadar isterse o kadar verin ben o zamanlar 120 veriyordum diye hatırlıyorum her bebek farklıdır bebeğinize göre karar verin
Minikefem umaylina benim bebeğim iki buçuk aylık 90 cc veriyorum ama sürekli kusuyor. Senin bebeğin kusmuyor mu?
Agah_ umaylina gayet normal hiç takılma çok diyenlere falan her bebek farklı sonuçta şifa olsun yarasın bebeğine bizde hip organikle başladık ama hiç yaramadı kustu hep zehirledi resmen bebeğimi kilo kaybında yaşadık şükür aptamile başladık toparlandık kullanıyoruz şimdi gayette memnunuz 🤗
Cansuukoosee Meleka yetiyormu peki ağlamıyor mu yedikten sonra benim oğlumda şuan 2 saate 80 içiyor 27 günlük
Mihribann11 Minikefem kusmasi Fazla geldiği içindir, takip edip öyle verilmeli doyduğun anlarsınız. Miktar takibi ile
Krbltesma Bende ikiz bebeklerime tam olarak 1 aylıkken sizin gibi 80cc veriyordum ama benimkiler aynı zamanda anne sütüde alıyorlardı yetmediği için mamada veriyorum
esragncr umaylina benim bebeğimde 1 ay 17 günlük 90 cc weriyorum içiyor doğum kilosu 2 900 şimdi 4380 bizde SMA kullanyz ama çok gaz yapıyor
Mhtttp esragncr benim bebegimede yapiyordu 45 günlük bebegim var suanda bebelac gold aldım gaz sancisi falan kalmadi. Bebelac gold mayalanma yöntemiyle byapiluyornus sindirimi kolaymis oyuzden gaz da yapmıyor ve daha tok tuttugunun farkina vardim
Devrinkadini umaylina bende sma kullanıyorum o zamanlarda 60ss içerdi 100suanda 11aylik içiyor vallahi o çocuk onu içip nasıl kusmiyor hayret ettim
Mhtttp umaylina 45 günlük bebeğim var 3 aaatte bir 90 cc veriyorum mama beni emmiyor sağiyorum sütüm cok az 30 cc cikiyorsa 60 cc mama veriyorum. Eğer sadece mama vericeksem 90 cc veriyorum. Tam 1 aylikken 60 cc veriyrodum 2 saatte bir zaten acikinca agliyro uyuyorsada uyanıyor
esragncr Mhtttp peki kaç aylık kaç cc veryrsn bn 90 cc vermeme rağmen bebeğimin hala yemek istiyor ama sonrasında kusuyor
Ayazimm58 Mhtttp Canim benim bebegim gazli ve diskisi sertti kendi yapmaya zorlaniyor bebelac nutrikonfor onerdi doktor aldik ama tam karismiyor ne yapsam top top kaliyor icinde bende evolviaya gectim ama sorun cozulmedi😣
Gzempern umaylina Canım biz 28 günlük oldu 90 cc verip 3 ölçek mama koyuyoruz aldığımız mama aptamil kutunun üzerinde öyle yazıyor 2/4 hafta arası bebeklerde 90 cc yazıyor senin daha fazla vermen lazım
umaylina Gzempern inan bilmiyorum canım kimi çok kimi az diyor bazen iyi içiyor hepsini bazen bırakıyor 2 saat aralıkla veriyorum
Ayazimm58 umaylina 40 günlük bebegim 2 bucuk saatte bir 100 ml 3 saatte 125 ml iciyor,iri bir bebek olarak dogdu, cok veriyorsun diyenler, doktora bizzat sordum mama ölçüleri günüyle uyumlu yani cok falan degil
Gzempern umaylina Bende 2 saat aralıkla 90 lık veriyorum emdiği halde hem bebelac hemde aptamil kutularında öyle yazıyor diye öyle veriyorum az verdimmi doymuyor aglıyor