minikoglumm Selam kızlar bebeğim 5 gün sonra 9 aylik olcak artık sütüm eskisi gibi gelmiyor azaldı iyice devam sütü mu versem diyorum doktora danışmadan alsam sorun olur mu sizce birde hangi mamayı önerirsiniz
Epifenomen-gkc minikoglumm hipp organic combiotic öneririm ama mama tamamen bebeğe bağlı bir durum. Her mama her bebeğe aynı etkide olmuyor maalesef
minikoglumm YasemiNYagmur1 gaz falan yapmıyor dimi biz ilk baş daha yeni bebekken aptamil almıştık çocuk gazdan mahvolmuştu o yüzden sindirimi kolay bir mama olsun istiyorum bende
minikoglumm Epifenomen-gkc evet o da doğru hipide çok öneren olmuştu peki doktora danışmalimiyim sizce mama için sadece gece yatarken veya gün içinde 1 kez vermek için alıyorum ama
Epifenomen-gkc minikoglumm bebeğiniz ek gıda döneminde zaten sütünüzüm yetmediğini düşünüyor veya uykuya geçişte yardımcı olmadığını hissediyorsanız illa doktora danışmanıza gerek yok, sütün yetip yetmediğini bebeğin mama ihtiyacını anlarsınız zaten
minikoglumm Epifenomen-gkc evet yetmiyor gün içinde az kalıyor ise gidiyorum sağım yapma fırsatım da yok en iyisi mama almak
minikoglumm Deletedmom5284 ek gida dönemindeyiz zaten 9 aylik olacağız ama çok istekli değiliz ek gida da