NhL Merhaba Anneler , Gecen gün nette gezinirken mochi göğüs pompasını gördüm. Kullanıcı yorumları ve kullanım talimatını okudum, hem kullanıslı pratik hem de uygun fiyat olması dikkatimi cekti. Sanırım kısa bi süre önce Türkiyede satısı baslamıs daha önce yokmus. Ben işe basladıgımda da pratık ve kullanıslı olması sebebiyle işime yarayacagını düşündm. Kullanan veya fikri olan var mı acaba ?
Hilaldoruk NhL ben aldım ama kullanmıyorum çok sütünüz varsa belki işinize yarayabilir ben elektrikli pompayla 150-160 sağdığım göğsümden max 40ml süt sağabildim mochi ile.Dolayısıyla memnun kalmadım.
Heyaksi NhL Bende yeni aldım malesef çok hoşuma gitmedi elektirikliyle 10 dk da sağıyorum ben mochiyle sağabilmek için göğüsün dolu olması gerekiyor sanırım bide benm canımı yaktı biraz😑
NhL Hilaldoruk uzun zamandr araştırıyorum elekriktriklilere pek sıcak bakmamıstım cok fazla sütüm olmadıgı için iş görmezse o kadar parayı boşa vermiym die ama bu da cok verimli degilse almak dogru olmick sanırm.
Hilaldoruk Benim de çok sütüm yok ama elektrikliden memnunum baby&me markasınınkini kullanıyorum.Bilemedim başka kullanan varsa yazsın bakalım belki bende işe yaramamıştır🤷♀️