kbtmz Nazdar72 bnmki altı aylık uyurken kilotlu çorabı bile duruyor 🙄 kış tam olarak bitsin öyle bırakırım diyorum geçen çıkardım hemen öksürmeye başladı
Mom088 Nazdar72 çorapla mı uyuyordu . Ben hiç giydirmedim yatırırken ev zaten soğuk olmaz diye düşünüyorum
Bsrii Nazdar72 dört aylık bebek uzerini acamaz dolayısı ile üşümez ayakları ben tam hatirlamasam da sanırım o aylarda çorapsız uyutuyordum😊 çorapla uyumanın zararları da var o ayrı
Nazdar72 kbtmz hayır çok zararli külotlu çorap ben evde bile giydirmem sadece dışarı çıkınca ama çorap hep var oda zararlı biliyorum beynine iyi değil
Miyauw kilotlu çorap ile uyumanın zararlarını anlatmaya gerek yok heralde diye düşünüyorum. Benim oğlum 9 aylık hiç bir zaman çorap ile uyutmadım 😊 ev ortalama 24-25 derece
Miyauw Nazdar72 ben giydirmiyorum bir problemde yaşamadım çok şükür. Zaten çorap bilek kısmını sıkar falan hiç kıyamam. Kilotlu çorap kaşındırır bir an düşününce bana daralttı bastı. Hiç gerek yok öyle şeylere …
Thesra Nazdar72 Çorap uyurken kan akışını orda yavaşlattığı için geceleri çıkarılması öneriliyor bence çıkarsanız iyi olur rahat rahat uyur bebeğiniz keyifli günler🌸🤗
Bsrii Nazdar72 simdikiler çok fena o zaman hahahah🤣 ama yine de birşey olacağını sanmıyorum evin sıcaklığı iyi ise ☺️
Lodrel Nazdar72 kışın ev sıcaklığı 21-22 civarı oluyordu hep ve hiç çorap giydirmedim. Bu ikinci kışımızdı ikisinde de hiç birşey olmadı. Bırakın ayakları rahat etsin bebelerin.