Aezgi Kızlar varmı benim gibi deli gibi tatlı yemek istiyen emzirmeden sanırımm her gün tatlı yemek istiyorum yaz gelirken durum cok vahim😂😂
Aezgi Ozgdfn hahah esim kızıyor artık bana tatlı yapma diye kilo alıyomus😂 tatlı yapmazsamda aklım hep tatlıda🤪
GulAkkaya Aezgi offf tatlı demeeee🥺😂😂 Deliler gibi profiterol yemek istiyorum, yiyorum ama daha fazla yemek istiyorum. korkuyorum göbek yağlaırndan 😂😂
mrv5556 Aezgi bende oyleydim tarçın sade Türk kahvesi içmeye başladım aç karnına gün içerisinde de keza oyle tatlı isteğim gitti çok şükür. Aburu cubur da kestim 1 kilo verdim gerşye kaldı 3 kilo 😁
Aezgi mrv5556 ooo masallah👏🏽 Benimde 3 kg fazlam var hala nasıl gidicek bilmiyorum böyle yemeye devam edersem zor gibi duruyor
Mom0911 Aezgi bendeee aynı. Günde kaç kere yemek yesem , arkasından da mutlaka tatlı yerim. Yemesem benzemiyor😁
Aezgi Baby_Mila aynen öyle vallahi hic böyle değildim her gün yemek istiyorum hamileliğimde almadığım kiloları emzirmede alıcam
Baby_Mila Aezgi aslında emzirirken canımız tatlı istediğinde vitamin eksikliğinden olabiliyormuş kan değerlerine baktırmak gerek ama bende hiç baktırmadım