Prensannemm Hanımlar bebeğim Bebelac mamayı yemiyo ne vermeliyim biberon da almıyo gerçi emerken de bir anda sinirleniyor gaz mi bilemedim uykular haram oldu en çok 1 saat uyuyo gece bile olsa emmek için uyanıyo 🥴
Mihribann11 Prensannemm doymuyor da olabilir uyanmasın besleyince muhakkak gazını çıkar yatırma öyle uyanır rahat etmez bebek
meryemmirasmombuse Prensannemm holle mama alıyordum bebeğime ben sabah akşam verdiğim için yarısı çöpe gidiyordu zamanı dolunca birde araştırdım bebelac gold nutrikonfor aldım Migros’ta satılıyor çok sevdi şimdilik 2. kutudayız ama ben sadece günde 2 defa veriyorum bide onu deneyin isterseniz normal bebelac gibi değil
Hazel_ Prensannemm bizde aynıydık ben aptamil geçtim onu yedi çok şükür. Anla aşığım aynı firma içerik aynı niye birinden tiksinirler diğerini yedi
Mihribann11 Prensannemm gaz da sıkıştırıyor olabilir .bebelac yeniyorsa bebelac gold dene onu acer gaz da yapmaz o mama
Muhtesemelis Süt hızlı yada çok yavaşsa bebek sinirlenir gazını alıp tensel temasla sakinleştirip tekrar emzirin faydasını göreceksiniz mamayı kaşık ile yedirin biberondan daha kolay emin olun