Zeyhafsa Kızlar Doğum yapalı 3. Günüm Bugün şiddetli şekilde dikişlerim acıyor . Yürürken , kalkarken , wc de idrar yaparken acı ve ağrı hissediyorum. Sizlerde de öylemiydi yoksa bende mi öyle Kaçıncı gün geçti sizin dikişlerin acısı Ne yapmam lazım nasıl baktınız dikişlerinizin acısının hemen geçmesi için
Mevadad Zeyhafsa beni kat kat diktiler çünkü derim inceydi ve dikiş tutmuyordu, iç ve dış dikişim vardı bolca. Ağrı oluyor. Önemli olan enfeksiyon kapmamakğ
Gulnuraraserol Zeyhafsa bende öyleydim felaketti ama haftasında geçti doktorum bi sıvı vermişti her lavaboya girdiğinde gazlı beze dök ve sil hafif hafif demişti o şekilde rahatlamıştım benim oğlum 1 hafta yoğun bakımda kaldı hiç yatmadım hep oturdum dolandım doktor o yüzdendir bu acılar demişti
Esrakubilay1 Benim 7. Gün ağrısı azalmaya başladı bugün 18. Gün dikişlerim düşmeye başladı benim içten de dıştanda var bide ağrı kesici içiyorum batikonla her tuvalet sonrası pansuman yapıyorum madecassol krem var bide onu günde 1 kez sürüyorum şimdi aşırı zorlarsam kendimi ağrı yapıyo artık fazla ağrımıyo ya az daha dayan 😊😊
Zeyhafsa 1 hafta sonra gel demişti kendi doktorum. Eğer daha çok ağrı acı yaparsa beklemeyeyim pazartesi giderim en geç
Gulsenomer Zeyhafsa ben hic agri yasamamistim kendime okadar guvenmisim ki eve gelince evi supurdum sildim tuvalet banyo yikadim valizimi bosalttim sanki tatilden gelmişim 😂 tabiii aksam oluncaaa yedim naneyi kemiklerim ve dikislerim cok agridi pansuman yapa yapa gecti
CanEm Zeyhafsa ilk 4 gün korkunç ağrım ve acım oldu ne oturabiliyordum ne yürüyebiliyordum ağlıyordum her gün 1 haftaya azaldı ilaçlarını eksiksiz ve düzenli iç günlük pansumanını mutlaka yap ve her pansumandan önce belden aşağını ilk olarak yıka çok rahatlatıyor
Toprakbey Zeyhafsa canım birkaç güne düştükçe rahatlayacaksın. Beyaz sabunla yıka güzel temiz ve kuru tut. Ben hep beyaz sabunla yıkadım arkadan da hametan sürdüm devamlı sabah akşam.