Balkizlarim Mom07262 yeşil mercimek köftesi mantar çorbası ev yapımı patates kızartması baklava havuç tarator çoban saLata. 😍😁
ugursuzsafiye Mom07262 yan yana apartmanlarda oturuyoruz malesef bi kac davettir baya ih mih dedim bugun gidiyim bari 😂 acaba ne pisirmistir ne tatli yapmistir merak ediyorum 🙈 aciktim yemeklerini severim elticagnimin😅🐍
Kubra_2019 Mom07262 dün tavuk sote makarna var. Lahana sarması kızartma ve süt çorbası salata yapacağım. Yeterse artar bile.
Domdom Mom07262 Kuru fasülye pilav Mercimek çorbası salata tatlıya karar vermedim hâla😒 herkese bereketli Ramazanlar☘️
Yesillimon Mom07262 Mercimek çorba Fırında,tavuk,patatesli,közleme biber Mısırlı pirinç pilavi. Zeytin yağli fasulye. Çoban salata Magnolia tatlısı😊
Efemm Mom07262 kaynanama dawetliyim sormadım 🌸ama kayınbabamda kadayif tatlısı yapıyor onu biliyorum 💕
CankizimRavzam Mom07262 Valla pizza aldım onu atcam fırına bide yanına patates kızartması ayran yeter 😅😅
S_E_KLM Mom07262 yayla çorbası fırında köfte patates pirinç pilavı güllaç 🌸💜 şimdiden hayırlı İftarlar herkese 🌙