nur-nr_123 Mutluyuva valla ben çıktım annemi otogara bırakmıştık ordan ebebege feln gittik işte sonra bidahakine market alışverişine arkdsima tabi o zmnlar korona bu kadar yoktu hani 40 gün için değilde virüs için çıkmam şimdi doğurmuş olsaydım bebeğim daha küçük olurdu ona zarar gelsin istemezdim
Ygzmomm Ben çıktım ha hastaneye ha annene ablana Aynı şey tabii kafeye felan gitmedim batıl inançlardan değilde bebek hasta olur diye
Neslialp Biz bugün 39 günlüğüz hastane haricinde ilk defa bebek arabasına koyup bahçemize çıkardım bi.
deletedmom1106 Mutluyuva dogum yaptım 3 günlükken sarılıktan hastanede yattık 2 gun sonra 1 haftalıkken esım covid oldu apar topar ankaraya geldik burdada sürekli hastaneye götürdüm sarılıgı vs için yani ben cıktım şükür bişi olmadı umarım olmazda
Cer Mutluyuva 20 günlüktü şehirler arası yolculuk yaptik virüs patlak verince sehirden kacmak icin biter sandik bekliyoruz bitisn die bazen evden uzaklasmak iyidir yuruyis cok iyi oluyor havalarda duzeliyor yürüyün bebisle
Kubra_2019 Mutluyuva Ben çıktım masist oldum ağrılarıma dayanamadım annemde gittim kaldım. Hastaneye gittim. Araba ole gezdik. Pek inanmıyorum bagtil olan şeylere
Muhasebeciana Mutluyuva batil inanc marketede gittim deniz havasi almaya disarida yemek yemeyede gittim cok sukur bir sey olmadi ikindi ezanindan sonra camasirda yikayip astim ölmedim ayaktayim cok sukur 😁 doktorada gitmememiz gerekiyor ozaman eskilerin kafasina gore yasarsak ayni durum
leynanin_pembemantosuu Mutluyuva akşam ezanı okunmadan eve girmek şartıyla bende çıktım markete doktora covid döneminde doğum yaptığım için gezmeye çıkmadım ama çıktım yani dışarı akşam ezanı okunmadanda eve geldim
Deletedmom5284 Mutluyuva Saçmalama çıktım tabi avmye gittim, tatile gittim İstanbul’dan izmire, sahile indim, mangala gittim, markete gittim
Hazel_ Mutluyuva ben çıktım hatta bebek huysuzlanınca bebeği bebek arabasına koyup mahallede bi kaç tur da attım markete falan da gittim gerek oldukça. Tabi gezme olarak çıkmadım malum havalar soğuk virüs var. Ama dinde 40 gün evde otur olayı yok onun için soruyorsan