mervenur_kcbs Efruz samp simolexi günde 3 defa 7 şer daml Metsil günde 1 kez 5 damla olarak kullanmadık
Diana07 Efruz canım vallahi zingo kullandım bi işe yaramadı sana simplex dediler aldım işe yarıyor mı yaramıyor mu anlamadım 🤦🏻♀️ Birde şu aguline alıcam
58vildan Diana07 metsil 14 TL falan kesinlikle etki ediyor ya ben iki ogluma da onu kullandım çok faydasını gördük
Diana07 58vildan evet pembeydi sanırım kızımda kullandım cnm işte Kızım gazlı bebek değildi bak onu alıp deniyim
Mtug05 Busragultekin aguline zaten şurup şeklinde ama çok sıvı su gibi 1 aylıktan küçükken yarım 1 aylıktan büyük olunca 1 çay kaşığı günde 3 kez dedi bize doktor ama ben 2 kez veriyorum rahat olduğu için
Mtug05 Busragultekin ama düzenli kullanmanız lazım en az 1 hafta kullandıktan sonra anlarsınız işe yarayıp yaramadığını sürekli damla değiştirmek bilmiyorum belki daha kötü yapar
Gns- Efruz metsil ve sap simplex aynı etken maddeyi içeriyor. Eğer metsil bir işe yaramadiysa sap simplexe boşuna para vermeyin farklı erken maddeli bir damla deneyin. Başkasına İyi gelen size kötü gelebilir, başkasına kötü gelen size iyi gelebilir.