Babynurse Merhabalar hanımlar merak ediyorum süreçleriniz nasıl gidiyor, konuşma yürüme yeme içme aktivite uyku diş 🤨 benim kızımın 1 haftadır bi burun akıntısı var 🙄yürüyor hatta koşuyor bu aralar ama tam dengeli değil, konuşmaya gelince baba mama gel anne belirgin olmasada bunlar var, yeme içme her şey yediremiyorum biraz etçil aktivite konusunda da bi şeyler yapmaya çalışıyorum ama kendimi hep yetersiz buluyorum uyku düzenimiz vardı ama Ramazan ayında sanki kendileri de ramazan programına geçtiler 🤨 bizde durumlar böyle 🤗🥰
Araseymen Babynurse 15 aylık çok şükür yemek seçmiyor 13 aylıkken yürüdü simdi kendi çapında koşuyor 😅 anne,baba,dede,mama,abi,abla,böö diye korkutuyor çiş,kaka,emmi,cici,cee ve hayvan seslerinden inek,kedi,kuzu taklidi çıkarıyor.
Blackeagle Babynurse benim oğlum da 14 aylık 4 4.5 aydır yürüyor yemek konusunda pek seçici değil ama genelde et tarzi seviyor oyun oynama konusunda kendisi bir seyler yapıyor bende elimden geldiğince gösteriyorum oynatıyorum oğlum 4 5 ay önceye kadar baba dede diyordu bilinçli mi bilinçsiz mi bilmiyorum şimdi hiç konuşmuyor geceleri de neredeyse 2 saatte bi emmek için uyanıyor memeye fazlasıyla düşkün evde de sürekli zararlı şeyleri ellemek kurcalamak istiyor kablolar priz vs gibi 🤷♀️
Araseymen Babynurse olur canım geçen aya göre bu ay saydığım kelimelerden bi kaçı eklendi yani 1 ayda çok şey değişiyor benekler 1 günde mucizeler yaratıyor kafana takma.
Babynurse Blackeagle sanki dejavu oldum bizde de aynı durumlar var dün doktora gittiğimizde 2 yaş sendromunun başladığını söyledi 🤦♀️