Esila15 Hafta içi yasak olmayan zaman diliminde özel araçla seyahat izni var mı kızlar ..bilginiz Var mı
Sibelasel Esila15 valilikten izin ve geçerli gerekçen olması gerekiyor bayraama yakın yasaklar başlyck bayram ziyaretleri nedeniyle
Hkgi Esila15 ben yasak olmayan zaman diliminde serbest diye biliyorum. 19.00 ile 05.00 arası yasak yani seyehat. Gündüz serbest şeklinde araç ile. Yinede yanıltmak istemem
Domdom Esila15 hayır özel araçla izin gerekiyor daha geçen gün haberler de çıktı özel izin çıkarmanız lazım
Esila15 Tazeanne3434 kaymakamlık yasak olmadığı sürede gidebilirsiniz dedi o yüzden tereddüt de kaldım
Esila15 Hkgi bende öule biliyorum . Araştırmalarım onu gösteriyor ama anlamadım nasıl olacağını . Biraz karışık bi açıklama yapılmış
Buseng Esila15 yasak olmayan zaman diliminde serbest canım saat 19.00 -05.00 arasından yasak olduğu için izin almanız gerekli eğer yasaklı saatlerde seyahat edecekseniz
Zalimsin Annemler Ankaradan vana gitti sadece 19 ile 05 arası seyahat yok o zamana kadar gidebiliyorsunuz izin almaya gerek yok. Ankarada kaymakamlığa gidip sordular ne olur ne olmaz diye polisi de aradık. Kimse durdurmamış yol boyu