prensannesi55_ Merhaba kızlar bebeğim 3 aylık sütüm var ama emmiyor emmek istemiyor her şeyi denedim gogus ucum fazla yok ucla emzirmeye calışıyorum sağıp veriyorum mama veriyorum doktorumuz 4.ayda ek gıdaya geçmemizi istedi sizce erken mi
Tuba prensannesi55_ Eğer doktorunuz öyle uygun gördüyse yavaştan başlayabilirsiniz elbette. Ben almanyada yaşıyorum ve burada çok var 4 aylıkken ek gıdaya başlatan. Ben ama 5 aylıkken başlamıştım çünkü 4 aylıkken hazır değildi hiç yemeğe karşı ilgisi de yoktu.
Thesra prensannesi55_ Bazı bebeklere doktorlar 4. Ayda ek gıdaya başlatabiliyor veya mama takviyesi veriyor sizin doktorunuz ek gıdayı uygun görmüş o yüzden başlayabilirsiniz sorun olmaz merak etmeyin🙏🏽
prensannesi55_ Tuba Teşekkür ederim bende vermeyi düşünüyorum ama çevremdekiler erken diye kafamı karıştırıyor
prensannesi55_ Thesra Teşekkür ederim ebemiz sindirimi zor olur erken dedi kafamı karıştırdı en iyisi doktorumu dinleyeyim 😊
Tuba prensannesi55_ annesi olarak bebeğinizi en iyi gözlemleyen sizsiniz, sizce bebeğiniz hazır mı ve ilgisi varmı? Kilo alımı çok mu az ki doktorunuz başlamanızı önerdi?
prensannesi55_ Tuba Hayır kilomuz 6540 şuan sadece emmek istemiyor emmiyor sağıyorum mama veriyorum doktorumuz sadece anne sutu alırsa 6.ay uygun ama sen mama da veriyorsun bu yuzden 4.ay uygun dedi 1 ay sonra tekrar gideceğiz