Cnrsrbst Bebeğim 5 günlük, neredeyse 5 dk da 1 emmek istiyor normal mi? Sütüm gayet var ve sarılık testinde de tedavi gerektirecek sarılığı olmadığını söyledi doktorumuz. Arada bir mama da veriyorum ama çok emmek istiyor normal mi bu?
bhrcpt Cnrsrbst Yenidoğan bebekler öyle oluyor canım mideleri küçük olduğu için bazen gazdan da oluyor
Meldemmmnnm Cnrsrbst mama vermeyin sarılık yok kilo alımı iyi o zman mama neden anne sütü var ise sizi ister sık sık her ağladığında emzirin dünyaya alışmaya çalışıyor ve bildiği tek koku yer sizin kokinuz güvende hissediyor memede hatta 1.5 sa bile durur tek seferde ama geçici 2. Aya doğru azalıyor 3. Ayda bir memeyi 3 dk bosaltiyor
06082020 Cnrsrbst sürekli emmek istemesi sizin kokunuzdan ayrılmak istemedigi için daha çok minik dünyada sizden başka güvendiği kimse yok kalp atışınızi hissetsin ilk 3 ay bu şekilde geçecek hazırlıklı olun ve sürekli ten temasi olsun.Mama kullanmanızı doktorumu soyledi
Hismom Cnrsrbst sütü olduğu halde doktorun mama ver dediği tek annesiniz heralde 🙄 ne gereği var madem süt var emdikçe verin bebeğinize
Cnrsrbst Meldemmmnnm mama vermek istemiyordum ama doktorum ne olur ne olmaz sarılığı ilerlemesin diye arada bir ver dedi zaten istemiyoe kusuyor hiç vermesem daha mı iyi sizce?
Cnrsrbst 06082020 sarılık ilerlemesin diye arada bir verebilirsin dedi, çok duygulandım bu cevabınıza teşekkür ederim🥰
Meldemmmnnm Cnrsrbst kusuyorsa zaten tadını sevmemiş ve fazlalığı çıkartıyor mama vermeyin 1.5 sa anne göğsünde duran bebege mama gereksizdir (kilo alımı var ise)sariligi yenmenin yolu sik sik emzirmek zaten anne sütü yetiyor bebeğe burnu tıkalı ya da çok sıcakladiysada ağlar gazli olurlar ilk aylarda kismasi vardır kusamaz ağlar sarılık için bir profesör tavsiyesi almıştım yarim çay bardağı şekerli su verin diyordu eskilerin yöntemi ben denemedim ama arkadaşım denedi sariligi yendi
06082020 Cnrsrbst gerçekten öyle ama sizin kokunuzu almak ister sürekli benm bebeğim 8 ay 12 günlük şuan ve hala memede inanın emzirirken gözlerinin içine bakmak kadar güzel bi duygu yok iyi ki varlar iyi ki anneyiz😊🥰bide geceleri sık sık emzirin uyandırın uyanmak istemez ama zorlayın
06082020 Cnrsrbst mama vermeyin kilo alımı iyiyse sürekli emzirin sarılık olmaz ozaman gece gündüz memede olsun
Cnrsrbst Hismom ben de istemiyorum korktum hatta meme reddi olacak diye olmadı, vermeyeceğim bundan sonra gece gündüz meme😬
Tazeanne3434 Cnrsrbst bence normal çünkü benim bebeğimde 17 günlük ve sürekli aranıyor emmek istiyor sürekli aç gibi bende arada mama veriyorum ama emzirirken bırakmıyor zor çekiyorum