Karaninannesi33 Kızlar saçma bi soru olabilir ama laktoz intoleransı için diyetteyim doktor dana eti yasak dedi sadece canım da aşırı kokoreç istedi yesem bişey olur mu ki? Doktora da soramıyorum pazar pazar aşerdim resmen 🙈
Thesra Karaninannesi33 Keşke laktozsuz kokoreç olsaydı🤣o zaman hiç beklemeden yiyebilirdiniz.Sorunu bilmiyorum bu arada umarım bilen ve yardımcı olan biri çıkar😄
Fitifiti Karaninannesi33 Yani hayvanın bağırsaklarını yediğin için etkilenecek bebe varsa da ne biliiim😬
Senemmm11 Karaninannesi33 dana eti ve bağırsaktan yapılan kokoreç 🤔 kokoreç kuzu bagirsagindan yapılıyor zaten
Thesra Karaninannesi33 😄😄yaaa artık çıkıyor eskisi gibi değil gelicek zamanlarda hemen hemen herşeyin sanırım laktozsuzu olucak devir sizin merak etmeyin😄
Karaninannesi33 Senemmm11 “dana yasak dedi ama kuzu yasak demedi kuzu da yasak değildir dimi?” Anlamında bi soruydu ama yine de teşekkürler bilgi için😅
Senemmm11 Karaninannesi33 rica ederim o şekilde yapmadığınız için bende farklı anlamış bulundum 😂 ama zaten bağırsak bi et çeşidi değil sakatat türüdür ben zannetmiyorum diyetinizi etkileyeceğini
Karaninannesi33 Senemmm11 haklısınız kötü sormuşum biraz inşallah etkilemesin artık ya daha diyetin 2.gününde gözümün önünden yemekler geçiyor 😂