Gamzeblg Kızlar bebegım 2 aylık yaklaşık 3 haftadır sürekli burnunu temızlıyoruz tıkanıyor aspiratör ve burun damlasıyla temızlıyoruz doktora gıttıgmızde bseyi yok sadece burnu tıkalı bebeklerde oluyor dedı bu nezaman normale dönücek geçiren varmı bunu 🤷🏼♀️
Neydimneoldum Gamzeblg ıkı aylık bebege yapılırmı bılmıyorum canım ama benım oglum 18 aylık burun tıkanıklıgı vardı soganı ikiye böldüm ortasınada karanfıl soktum bır kactane gece yatmadan önce basının ucuna koydum sabaha hıcbırsey kalmadı herkeze tavsıye ettım işe yarıyor ama dedığım gibi iki aylık bebege bır zararı olurmu bılemem
Bsrsyy94 Gamzeblg bizde 6 aya kadar devam etti sonra biraz azaldı dr önerisi ile okyanus suyu aldık memnun kaldım canım deneyebilirsin güzel açıyor uzun uzun çekmenede gerek kalmıyor
01_10-2020 Gamzeblg 1 yaşına kadar olur diyorlar ama bizde şu aralar sıkıntılıyız okyanus suyu ile temizliyoruz yoksa ağzından nefes alıyor o derece
Mervee35 Gamzeblg benim kızımda da vardı. Yapmadığım şey kalmadı. 6 aydan sonra kendisinden geçti. Sadece sık sık trmizlle burnunu canım. Başka yapacak Bi şeyimiz yok ☺️
Gamzeblg Neydimneoldum ya bende buhar makınası aldım ıcıne lavanta koymaya bıle çekınıyorum belkı alerjı olur doye 🤦🏼♀️
Bsrsyy94 Neydimneoldum bende onu yapmıştımda çok kötü kokuyordu ben rahatsız oldum çocuğumda olmuştur diye kaldırdım hemen
Gamzeblg Bsrsyy94 banada tuzlu su tarzında bısey vermıs xclear dıye damla olarak gönderıyorm cekıyorum ama cocukta bıktı artık her cekerken kıyamet kopuyor 🤦🏼♀️🤦🏼♀️
Bsrsyy94 Gamzeblg sterimar marka bizimki canım fıslama sistemide güzel tek bi yerden değil birkaç yerde fıslatıyor. Yapacak bir şey yok valla ben gün geliyordu günde iki defa açmak zorunda kalıyordum. Ama sonrasında hırlaması devam ettiği için doktor alerjik olduğu içinde olduğunu söyledi. Sende bi ona dikkat et bakalım öyle bi durum mu
Bsrsyy94 Gamzeblg gözlemleyelim dedi yünden tozdan uzak tut bir müddet dedi dikkat edince baya bi azaldı hırıltısı