sagittarius_mom Selam kızlar ilk defa tatile gidiyoruz eşim ve oğlumla temmuz da ve bikini veya mayo bakıyorum ben de ilk defa tatile gidiyorum. Nereden alıyorsunuz bikini veya mayo ?önerinizlerine ihtiyacım var. Instagram hesaplarından aldıysanız da olur.
ikizlerinannesi2985 sagittarius_mom internetten bakma canım. Penti de çok güzel mayolar bikinler var☺️
Mmomm Ben pentiden alıyorum genelde internet üzerinden cesaret edemedim hiç olmama ihtimaline karşı. Çok güzel kumaşları ve her çeşit bikini mayo oluyor tavsiye ederim
sagittarius_mom Mmomm avm’lerden alıyorsunuz değil mi ? Avm’lere çocuk ile almıyorlar değil.mi ?1 yildir ne avm ne sokaga cikabildik de
Mmomm sagittarius_mom yurtdışında yaşıyorum şuan Türkiye de şartlar nasıl bilmiyorum ama geçen yaz pentide deneme yasaktı eve alıp denemiştim olmasaydı değişim yapacaktım
Woody sagittarius_mom denemeden almayın dıyecegim ama şu an denemek yasak. Yasaklar bitince deneyip alın kesinlikle. Het model herkese uymuyor çünkü. Göğüs kısmı çok açık olabiliyor vs
sagittarius_mom Woody tamamdr. herkes penti be boyner diyor anlaşılan yasaklar bitince deneyip almak cok sagoln