Pelin4462 Oğlumun gözü birden bu şekilde oldu .Üç dört gün öncesinde akıyordu göz yaşı gibi .Bu gün sabah da bu şekilde oldu arkadaşlar .İlçe olduğu için çocuk doktoru yok .Eczaneye gösterdim göz teramisini verdi
sayrannannesi Pelin4462 maşallah maşallah tontise :) ılık su ve pamukla sürekli temizleyin canim kızım da da olmuştu ilaç kullanmadım böyle yaparak geçti
qwrt1245 Pelin4462 canım benim kızımda da aynısı oldu doktor damla verdi onu kullandım bir de çapaklandıkça ılık çay demiyle demişti onları yaptıktan sonra geçti geçmiş olsun
Klcctugce Pelin4462 Ah kıyamam sana tosba ❤️ Benim oğlum 1 haftalık iken böyle olmuştu. Acile gidin mutlaka damla verecektir, sonra geçer en kısa zamanda gidin yoğunlaşmasın bence geçmiş olsun ☺️
Fatmasagirli Pelin4462 Benim oğlum 2 haftalıkken oluyordu hatta daha fazla oluyordu hiç gözünü açamıyordu çapak kuruduğu için. Sütümü gözüne damlatıp sildim, bir de çayla sildim gözünü bir hafta sonra geçti. İlaç kullanmadım
Pelin4462 Melekkk00 oğlunuz kaç aylık benim oğlum 4ay 7 günlük canım .Pandemiden dolayı gidemiyoruz ilçede olduğum için .Çok çaresiz hissediyorum kendimi .Şampuandan falan olur dedim değiştirdim
Pelin4462 Klcctugce çok teşekkür ederim mahrumiyet bölgesindeyiz hiç doktor falan yok götürsemde bakmazlar anlamıyorlar .Ay Allah insanı çaresiz bırakmasın 🙏🏻🙏🏻
Melekkk00 Pelin4462 3 ay 1 haftalık bol bol masaj ve ılık suyla pansuman yapmamı önerdi dene istersen😊
Klcctugce Pelin4462 Hadi yaa 😞 O zaman kaymamış su ve pamuk ile temizleyip, göz kanalına yuvarlak hareketler ile masaj yapın umarım geçer
Klcctugce Pelin4462 Bebeğin gözünü görerek mi verdi canım? Biz iki damla kullandık geçti hemen. Birde diğer göze sıçramıştı bizim
Pelin4462 Klcctugce şimdi hastaneyi aradım gülüm Allah razı olsun verdiler numarasını .Mesaj attım inşallah geri döner .Aradım açmadı doktor .Doktoruna danışmadan birşey kullanmakta istemiyorum
Pelin4462 Klcctugce evet canım benim resmini gösterdim .Ya buradakilerde pek birşey bilmiyorki güvenemiyorum da
Pelin4462 qwrt1245 içim rahat etmedi hastaneyi aradım şimdi ulaştı doktorumuz sağolsun damla verdi bir hafta kullanın dedi .Hepiniz çok sağolun 🙏🏻🙏🏻🙏🏻❣️