Minikoalamm Kızlar kaç cc veriyorsunuz kaç saatte veriyorsunuz bebeğim doymuyor gibi az mı veriyorum başka mi sıkıntısı var bilemedim
MinikBugram Minikoalamm kilosunu 150 ile çarp 12 ye böl canım iki saatte alması gereken mama miktarı ama anne sütü de alıyorsa onu deneme yanılma ile bulman lazım
Prenses_annesi22 Minikoalamm canım emzirmiyor musun ? Emmiyorsa sagıp cıkar normalde 30cc ıcıyolar tabı zmanla degısıyor 2 aya kdr 30 sonra 60cc
haziranin25i Minikoalamm 2 aya kadar 3 saatte bir 90 cc mama verdik. 2 ayını doldurduktan sonra 4 saatte bir 120 cc vermeye başladık. Ama benim kızım 5 saatte acıkıyor 120 cc yi zor içiyor 💜
Mhtttp Minikoalamm 45 günlük bebegim var 3 saatte bir 90 lik veriyorum. Acıkınca kendi uyaniyor zaten önceden 2 saatte bir 60 cc veriyordum simdi 90 veriyorum kendi sütüm yok denecek kadar az saginca 30 cc falan çıkıyor üstünu mamayla tamamliyorum
Minikoalamm MinikBugram canım emiyor da ama sütüm çok az çoğunluk ama iki saat 56 çıktı ama doymuyor 60 verdiğimde falan
Minikoalamm Prenses_annesi22 emiyor canım ama sütüm az 3 saate 90 veriyorum ama doymuyor gibi çok ağlıyor huzursuz olacak diye de vermiyorum
Miniee Minikoalamm 2 saatte bir emziriyorum, ne kadar içiyo bilmiyorum ama mama verdiğim zaman 120 içiyo mamayıda gunde 1 yada 2 kere veriyorum. Biberonu bitiriyosa artırabilirsin diye biliyorum. Bu arada 46 günlük bebeğim.
Minikoalamm Miniee bitiriyor canım olmazsa biraz daha artırayim 60 veriyordum 90 yaptım yetmiyor demekki
Miniee Minikoalamm her bebek farklıdır, şu ayda şu kadar içer diye bişey yok, sen bebeğini dinle en iyisini o bilir🙂