AryamH Bebegim 1 aylik suan cok agliyor gazdan cok yoruldu saatlerdir uyumuyor gaz ilaci kullanabilir miyiz eczaden hemen alsak nette bulamadim o yuzden sordum tesekkurler
Gokceperi AryamH bize sab simpleks cok iyi geldi canım doktorumuz vermişti aslında once kendim aldım snra doktorumuza soledm iyi yapmıssın iii bi ilaç dedi..
Donaldduck AryamH bugun nurse harvey diye bi damla önerdiler kullanan kişiler bizzat tavsiye etti bakalım bende aldım bu arada bi aylıkken bile kullanmışlar, kullanan kişi doktor olunca gözüm kapalı aldım valla inşallah faydasını görürüm
GamzeDerk AryamH sab simplexi 5 günlüktü kullanmaya başladığımızda şimdi 2 aylık hala kullanıyoruz aguline ile birlikte
Gokceperi AryamH ne demek vereblrsin cnm iii bi gaz ilacı... 6 x 3 verdim ben gazı fazla oldugunda akşamları 10 damlaya kdr cıktım.. ama tabi oğlum 2.5 aylıktı sen 6 damla ver gunde 3 kere yada 5 damla 8 saatte bi ver
Teomanim Donaldduck bizde nurse Harvey kullanıyoruz bebeğim iki buçuk aylık kırkından beri bunu kullanıyoruz çok memnunuz
Asminko345 AryamH Sab simplex bize Çok iyiiii geldii kimisine iyi gelmiyor kimi bebeğe yarıyor bugün aldım 63 tl
AryamH Asminko345 ay valla o aglarken bende agliyorum elimde olmadan rezene iciyordum cok gazli bi cocuk da degil normalde ama oluyormus boyle evde bulundrcam bi ilac
Yeliz-keremalp AryamH nurse harveys çok iyi eczaneden alıp kullanabilirsiniz bende 1 aylıkken başlamıştım çok işe yarıyor
Donaldduck Allah razı olsun o ilacı tavsiye edenden kızlar kesinlikle deneyin bu nurse harveyi çocuğum rahat bigün geçirdi son 3 gündür uyumuyodu resmen kıvranmaktan bugun akşama kadar uyudu sadece acıktığında uyandı