Ndrg-12 İnternette daha ucuz olduğu için bezleri ordan alıyorum. Tam bir hafta 10 gündür gelmedi bez. Eldeki bezler bitti. A101 e gittim hiç bir bezin 2 numarası kalmamış. Neyse idareten sofie bez alayım dedim. Aman allahım 🤯 bildiğin poşet 😢 içim acıdı çocuğa takarken. Bizim buralarda da öyle her çeşit bezi bulmak için baya uzaktaki marketlere gitmek lazım. Sofie kullanan var mı pişik yapar mı acaba 😥 normalde prima kullanıyorum.
iki_prens_annesi Ndrg-12 pisik degilde oglumun pipisini mahvetmisti ama bezdenmidr bilmiyom tabi enfeksiyon kapmisti balon gibi oldu bezi degisyrdm ilaclri kullandm normale dondu kimisi bezi begeniyo ama bnmkine yaramadi
minikaa Ndrg-12 biz 1 ay önce falan molfixten soffia ya geçtik ama poşet gibi değil aksine bildiğin sırf pamuk gibi yumuşacık . Seninki neden öyle oldu ki acaba? Bir de hiç sızdırma yapmıyor pişik yapmıyor ben çok memnun kaldım
Ayonuz Ndrg-12 Bebeğim ilk doğduğunda eşim almıştı ama resmen çişi hiç çekmiyor içine hiç sevemedim ben sleeppy pişik yaptı prima en iyisi mecbur primayla devam ediyoruz
marscicegi Bez, mama, pişik kremi gibi şeylerin tamamı çocuktan çocuğa değişiyor. Birine iyi gelen ötekine gelmiyor, ben soffia kullanıyorum Bi sıkıntı görmedim daha
Civciv3535 Prizmadan sofia ya geçtim, ilk günler pişik yaptı sonra totosu alıştı, memnunum taşma falan hiç yapmiyor
Prensesannesii34_ Ndrg-12 kenarları çok kötü kesmişti birdaha almam . Onu alacağına bimin bezini alsaydın kalitesi iyi
Yasemin_06 Ndrg-12 hayir cnm ben sunnet te buyuk beden aldim kullandim soffia bezi ayni slepyy zaten ureticide sleppy oyuzden pisik.vs felan yapmadi