Yakubra hanimlsr bakarmisiniz oğlumun göbeğinde küçük küçük noktalar var 10 ay 6 günlük 9 bucuk ayda kızamık aşısı vuruldu bide ciltleri zaten cok hassas acaba verdiğim bisi mi dokundu yoksa önemli biset değilmidir badina gelem anneler yardımcı olabilimi
Alpaslaninannesii Yakubra resimi göremiyorumm bizimde noktalar oluyor ama göremedigim icin bilemedim aynisimi 🥺
Casper Yakubra isilik yada giydiği kıyafetten olmuştur belki kremi varsa sürün bizimkindede oluyo hep bide atopik bizimkinin cildi çok hassas
Yakubra Alpaslaninannesii Tekrar denedim canim oldumu acaba ben burda resim yuklemeyi beceremiyorum ya 🤭
Alpaslaninannesii Yakubra isilige benzettim csnim bizimki daha fazlaydi tum karnina yayilmisti bizimki alerjidenmis
Yakubra Fevziyeakdmr bende oyle düşünüyorum canim bide yüz üstü yatiyo bebekliginden beri havalar bi iyi bi kötü şaşırdık ne örtcegimizi bu arada izmirde oturuyorum ondsn dedim 🤭 teşekkür ederim yorumun icin 🥰
Yakubra Casper Ayni canim bizimkide biraz opmeye gelmeiyo hemen dökuyo doktor da aynisini dedi bide dedigim gibi yuz ustu yatiyo ister istemez terliyo artik canim teşekkür ettim yorumun ifin 🤗