Umay123 Kızlar gece uyuyup uyanınca epey sütüm oluyor. Bebek sabahları iyi besleniyor. Ama akşama doğru süt kalmıyor, akşamları huysuz oluyor. Gün içinde süt üretimi olması için ne yapmalıyım
Annelikseruveni Umay123 kuru incir, hurma, anason ve rezene çayı, özellikle de dereotuçok iyi süt arttırıyor
daisybebek Umay123 Bebeğin nekadarlık bilmiyorum ama benim ilk 50 gün kafayı taktığım tek konuydu akşama sütüm yetmiyor🧐 Sonra öğrendimki Allah tan geç olmadan aslında dolu göğüs =emmeyen bebek demekmiş yani süt üretimi gündüz gece gibi olmaz bebek gündüz 2-3 saatte bir emdiği için depoyu boşaltıyor yani olması gereken bu çektikçe geliyor hiççç merak etme Gece dolu olması gündüz gibi emmediği için birikiyor sonra 1-2 emmesi dolu dolu oluyor tabi ama sanmaki yumuşak meme= boş meme. Yumuşak meme yağlı sütün olduğu meme demekmiş emin ol akşam huysuzluğu çektiğim için biliyorum uyku , gaz vs emin ol. Sütün olmasa gece dolmaz yada zayıflar anlarsın ha çok da için rahat etmiyorsa ben Galactago damla aldım çok da memnun kaldım süt arttırıcı tavsiye ederim
Betullz daisybebek çok doğru. Süt arttırmak içün bilimsel olarak kanıtlanmış herhangi bir besin yok. Kanıtı olan yöntemler sadece şunlar: bıooıooooo boool emzirmek her fırsatta bebeğe meme teklif etmek. Ağlamıyor diye emzirmemezlik yapmamak. Ne kadar çok emzirrseniz memeye o kadar süt siparişi gider. Bir diğeri booool su içmek ve mümkün olduğunca stresten kaçınıp dinlenmek. Bol sütünüz olsun inşallah