Kadert Oğlumum üst köpek dişleri şekisz geldi üsttn biraz .şimdiden bişy yaplırmı doktora gtrmelmiyimm bu durumu yaşayanlr var mı biraz da genetik olblir babasının dişleride düzensz
[silindi] Kadert 14 yaşında falan sanırım tel yada plak kullanabilir diye biliyorum belki yanlış biliyorumdur dr sormakta fayda var
[silindi] Onlar kalıcı dişleri değil biliyorsun süt dişi pek müdahale gerektirmiyor zaten düşecek yerine asıl dişi gelecek ama komple düşlerini tamamlarken birbirini tamamlayarak çıkar dişler ee tabi çoğunluk genetik oluyor şekiller
Feraye_ Kadert olabilir genetik meselesi benim oglumun alt iki dislerini cikarken biri cap cikti yanlarindqki cikti biraz duzeldi gibj bizede babanin dilsri biraz yamuk fkn☺
DamlaTa Kadert bende burda bekleyim, benim bebeğiminde üst ön dişi yamuk cıkıyor, ve seyrek dişli. Babasına benzemiş. Alt dişler inci gibi üstler yamuk.
Tuba Kadert genelde diğer dişler de çıkınca düzene giriyor dişler fakat süt dişleri olduğu için de düşecekler yenileri gelecek endişelenmeyin ☺️
mom-11 Kadert oglumun alt dişleri de üst disleride yamuk çıktı. Babasina çekmiş genetik bizimki de 😁😁 Saglik olsun da yaptırırız büyüyünce diyoruz. Esimde tel taktırmış çocukken.